середа, 20 лютого 2008 12:33

Збільшений живіт Брітні Спірс підігрів чутки про її вагітність

Збільшений живіт Брітні Спірс підігрів чутки про її вагітність
Днями увагу фотографів привернув живіт 26-річної Брітні Спірс, що помітно округлився. Вона його продемонструвала, виходячи з суші-бару в Лос-Анджелесі. Відразу ж поповзли чутки, що поп-зірка, яка зустрічається з 35-річним фотографом Аднаном Халібом, вагітна.

Проте близькі до родини Спірс джерела говорять, що Брітні просто набрала вагу з тих пір, як їй призначили курс лікування у зв"язку з її психологічними проблемами.

Тим часом, вчора Брітні не вдалося добитися в суді права знову відвідувати своїх дітей. Її клопотання було відхилене. Представник суду в Лос-Анджелесі заявив, що в силі залишаються всі попередні ухвали. Дітей співачці заборонили відвідувати минулого місяця, коли вона після візиту захотіла їх віддавати, унаслідок чого була доставлена в лікарню. Сини як і раніше залишаються під опікою Кевіна Федерлайна

На тому ж засіданні було відхилено клопотання адвокатів Спірс з тим, щоб заборонити іншим адвокатам, які беруть участь в процесі, обговорювати його з представниками ЗМІ, а також не розкривати пресі час проведення слухань. Це нібито фізично і емоційно відбивається на стані зірки, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Збільшений живіт Брітні Спірс підігрів чутки про її вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі