четвер, 09 квітня 2009 12:23

Завтра в Україну повернуться мороз і мокрий сніг

Завтра в Україну повернуться мороз і мокрий сніг

На тлі весняного тепла чергове похолодання сприймається в кращому разі як недоречний жарт природи. Проте наступну добу цей "жарт" відчуватимуть на собі майже всі громадяни країни, насамперед жителі Лівобережжя, де відчуватиметься справжнє дихання зими.

Згідно прогнозу, завтра, 10 квітня, вночі в більшості регіонів, вдень в східних, західних областях і Приазов"ї місцями пройде невеликий дощ, вночі на Лівобережжі місцями з мокрим снігом. Вітер північно-східний, в західних областях південно-східний, 7-12 м/с, в Криму і Приазов"ї місцями пориви силою 15-20 м/с.

Температура повітря в східних областях і на півночі Лівобережжя складе вночі 1-6 °, на Луганщині до 9 ° морозу, вдень 4-9° тепла. Значно теплішою п"ятниця виявиться в західних областях, де термометри реєструватимуть вночі 3-8 ° тепла, вдень 11-16 °, у Карпатах 7-12 °, на Закарпатті 17-22 ° вище нуля.

На решті території вночі температурний фон складатиме 0-5 ° тепло, вдень 8-13 ° тепло. У Києві і області спостерігатиметься мінлива хмарність без опадів, тільки вночі і вранці місцями пройде невеликий дощ. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5 ° тепла, вдень 8-13 ° вище нуля.

УБР

Зараз ви читаєте новину «Завтра в Україну повернуться мороз і мокрий сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі