четвер, 04 червня 2020 23:12

Завтра проведуть 4 акції за відставку Авакова

Завтра проведуть 4 акції за відставку Авакова
У центрі Києва вимагатимуть відставки Авакова. Фото: REUTERS

5 червня під Верховною Радою та Кабміном відбудуться акції, на яких вимагатимуть відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Зокрема, на 9.00 запланована акція "Авакова у відставку". Причиною таких вимог є нерозслідувані гучні справи та зловживання, повідомляє Громадське.

Так само, о 9 годині, має розпочатися акція "Непокаране зло вбиває. Аваков має піти!", яку організовує партія "Голос". Як відомо, фракція "Голос" розпочала також збір підписів народних депутатів за відставку міністра внутрішніх справ.

О 10 годині члени партії "Правий сектор" планують розпочати під парламентом свою акцію. Також закликають активістів виходити на мітинги під стіни обласних державних адміністрацій у своїх регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков про Кагарлик: Ми не приховували нічого

Окрім цього під стінами Кабінету міністрів на 14 годину анонсований мітинг "Проти поліцейського свавілля в Україні", який організовують KyivPride та "Центр громадських свобод".

5 червня народні депутати планують заслухати очільника МВС із доповіддю щодо резонансних кримінальних подій, зокрема щодо перестрілки в Броварах та зґвалтування жінки у поліцейському відділку в Кагарлику.

Зараз ви читаєте новину «Завтра проведуть 4 акції за відставку Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі