середа, 06 серпня 2008 14:57

Завтра очікується максимальне підвищення рівня води в Дністрі

Максимальне підвищення рівня води в низов"я Дністра в Одеській області очікується 6-7 серпня, повідомив начальник прес-служби МНС Ігор Кроль.

За його даними, при цьому буде продовжуватися затоплення межиріччя Дністра-Турунчука, автодороги Одеса-Рені, можливе підтоплення незахищених дамбами сільськогосподарських угідь.

7 серпня середньодобовий приплив води в Дністровське водоймище очікується на рівні 605 м куб/см, 8 серпня - 580 м куб/см.

На всіх ріках західного регіону вода знаходиться в руслі, перевищень небезпечних оцінок немає.

У Карпатському регіоні вночі 6 серпня істотних опадів не було, тільки в Івано-Франківській і Закарпатській областях пройшли невеликі дощі.

Протягом минулої доби незначне підвищення рівнів води спостерігалося на річці Дністер біля Самбору, річці Стрий, ділянці ріки Прут від Коломиї до Чернівців, річці Тиса від Тячева до Вилоку, річці Боржава біля Верхніх Ремет на 5-32 див без виходу води в заплаву. В інших ріках регіону рівні води знизилися на 4-41 см., повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Завтра очікується максимальне підвищення рівня води в Дністрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі