вівторок, 10 лютого 2009 14:21

Завтра дніпропетровським маніякам винесуть вирок

Завтра дніпропетровським маніякам винесуть вирок
Остаточне оголошення вироку у справі так званих дніпропетровських маніяків перенесене на середу, 11 лютого.

У вівторок в Дніпропетровському обласному апеляційному суді почато читання вироку у справі, суддя почав зачитувати вирок.

Проте, оскільки в кримінальній справі 39 томів, тому у вівторок суддя зачитає лише половину звинувачень.

Як повідомлялося, лише один з підсудних визнав себе винним в скоєнні злочинів: підсудний Олександр Ганжа визнав себе винним в скоєнні двох злочинів - грабежі і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і вибачився перед потерпілим, який знаходився в залі суду. Він також сказав, що нічого спільного з двома іншими підсудними Віктором Саєнко та Ігорем Супрунюком не має.

Підсудний Ганжа попросив врахувати, що він допомагав слідству в розкритті злочинів і попросив поблажливості.

Двоє інших підсудних повністю заперечують свою провину в скоєнні злочинів.

Процес над дніпропетровськими маніяками почався літом 2008 року. Злочини були вчинені в квітні-липні 2007 року. На лаві підсудних опинилися 3 молодих людей 19-20 років. Їм пред"явлені звинувачення: двом - в більш ніж 20 епізодах, одному - в 6.

Двом підсудним - Супрунюку та Саєнко загрожує довічне увязнення, третьому - Ганжі - 15 років за ґратами, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Завтра дніпропетровським маніякам винесуть вирок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі