четвер, 21 жовтня 2010 08:28

Завскладом інсценувала пограбування, щоб покрити недостачу в касі

Завскладом інсценувала пограбування, щоб покрити недостачу в касі

Завідуюча складом маріупольської філії однієї з дніпропетровських фірм придумала історію з пограбуванням, щоб приховати недостачу в касі. Про це повідомила прес-служба Маріупольського ГУ МВС в Донецькій області.

Наприкінці вересня до Іллічівського райвідділу міліції з заявою звернулася директор однієї з дніпропетровських фірм, що займаються оптово-роздрібною торгівлею. Вона розповіла правоохоронцям, що на завідувачку складом її маріупольської філії було скоєно напад. За словами самої 32-річної потерпілої, невідомий злочинець, одягнений в чорний спортивний костюм і в чорну бейсболку, пограбував її в під'їзді будинку, вирвавши з рук поліетиленовий пакет з грошима, в якому знаходилося 248 тисяч гривень - вся виручка від місячної реалізації товару маріупольської філії.

Як розповів начальник Іллічівського РВ міліції Олег Моргун, за гарячими слідами затримати грабіжника не вдалося, і оперативники приступили до кропіткої роботи зі збору та аналізу інформації, яка стосується цього злочину.

Опитування сусідів потерпілої не дало результату - ніхто з них у зазначений час не бачив і не чув нічого підозрілого. Тобто, потенційних підозрюваних, які могли б скоїти це пограбування, не було, що також не зрушило справу з мертвої точки. Проте подібний вакуум інформації дав привід працівникам карного розшуку висунути іншу версію, яка незабаром повністю підтвердилася.

Свідчення зізнання дав чоловік завідуючої складом. Він розповів, що відбулося насправді. Кілька місяців тому один з їхніх знайомих умовив його дружину дати йому в борг 40 тисяч гривень, які жінка "запозичила" з каси фірми. З цими грошима знайомий зник у невідомому напрямку. Пошуки позичальника ні до чого не привели, а час звіту по касі підходив. Щоб покрити утворену недостачу, жінка сама зайняла необхідну суму, але під великі відсотки. Борг віддала з наступного виторгу фірми. Щоб закрити чергову нестачу знову влізла в борги. Такі "операції" проробляла кілька разів, передає "Остров".

Зараз ви читаєте новину «Завскладом інсценувала пограбування, щоб покрити недостачу в касі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі