Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2007 13:31

Заворотнюк знялася у відвертих сценах (ФОТО)

Всупереч завіренням Сергія, що замість Насті у фільмі "Артефакт" роздягатиметься її дублерша, Заворотнюк сама зіграла любов з Олександром.

Фільм "Артефакт" кінокомпанії "Слово" - дебютний режисерський проект відомого актора Андрія Соколова - ще не вийшов у прокат. У газетах написали про роман Заворотнюк і Соколова, який нібито розгорівся, - пізніше з"ясувалося, їх зв"язують виключно ділові відносини. І тут ще одна скандальна новина: Анастасії хтось поставив синяк. (Виявилося, на зйомках "коханець" героїні Заворотнюк дуже сильно ударив її по обличчю.) От і навколо відвертої постільної сцени за участю Насті Заворотнюк розгорілися пристрасті.

Сергій Жигунов суворо попередив нас по телефону, щоб ми і не сподівалися побачити голе тіло його коханої. За його словами, творці фільму просили, щоб грала Настя, мовляв, знімемо акуратно. Але Сергій Вікторович відповів: "Ні, не зніматиметься у відвертих сценах, хочете - беріть дублершу". У контракті у Насті є пункт: у любовній сцені обов"язково працює дублерша.

На наше питання, чому Настя не хоче більше заробити, Жигунов пояснив, що за роздягання не платять, актор отримує звичайний гонорар. А запрошують дублера, коли треба отримати фігуру кращої якості. За словами "гардемарина", у Заворотнюк немає проблем з фігурою, але немає бажання зніматися голою.

Проте на зйомках все пішло не так, як було заплановано.

За сюжетом між головними героями (Заворотнюк і Лазаревим) виникає трепетне почуття, але тільки у фіналі картини воно переходить у пристрасть. За сценарієм вони знаходять щастя спочатку на морі, а потім у салоні машини.

Для Заворотнюк підшукали симпатичну дівчину такої ж комплекції. У групі жартували: герої не доживуть до "ліжка", зваряться на 45-градусній жарі. Заворотнюк відсиджувалася в особистому грим-вагоні. У Лазарева був свій автомобіль з кондиціонером.

Як же було наше здивування - Заворотнюк всупереч вимозі Жигунова відмовилася від дублерші, сказавши, що сама в змозі виконати свою роботу.

Машину, у якій відбувається "близькість" головних героїв, захистили кордоном і щитами, щоб навіть муха не пролетіла. Настя так соромилася, що від майданчика всіх відігнали, залишилися оператор, режисер і його помічник.


За сюжетом герой Лазарева спочатку освідчується у коханні Насті, після чого вони цілуються; він кладе руку на напіводягнені груди партнерки. Потім піднімає платтячко, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Заворотнюк знялася у відвертих сценах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути