пʼятниця, 22 лютого 2008 12:21

Заворотнюк і Жигунов готуються до весілля

 Сергій Жигунов  і Анастасія Заворотнюк одружаться вже цього літа. Сергій запропонував Насті одружитися і подарував каблучку з діамантів. Вона погодилася вийти за нього заміж.

"Спочатку я заявив про це по телевізору, прямо під час шоу, а вже потім, в романтичній обстановці вручив їй обручку і попросив її руки", - наводить слова Жигунова  РІА "Новости" Анастасія відповіла на пропозицію згодою.

Таким чином, Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов  повторили долю своїх героїв серіалу "Моя прекрасна няня", за романом яких спостерігала вся країна. Артисти зближувалися під час спільної роботи над серіалом.

Зараз, коли Жигунов  розвівся з Вірою Новиковою, а Анастасія Заворотнюк з Дмитром Стрюковим, ніщо не заважає парі офіційно одружитися. Сергій Жигунов  проговорився про незвичайний сценарій власного весілля, яке планується відзначити у червні. "Думаю, що наше весілля відбудеться не в рядовому загсі, а в незвичайному місці, - розповів Сергій. - У мене вже є одна цікава ідея".

Зараз ви читаєте новину «Заворотнюк і Жигунов готуються до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі