вівторок, 26 серпня 2008 08:38

Завершується будівництво найвищої будівлі в світі (ФОТО)

Фотограф Девід Хобкоут (DavidHobcote) зробив вертолітну екскурсію навколо будівлі-рекордсмена, що будується, щоб зобразити хмарочос на цьому етапі. Нагадаємо, що хмарочос BurjDubai знаходиться в Дубаї (Об"єднані Арабські Емірати) і побив безліч рекордів ще в час будівництва, повідомляє Топньюз.ру. Варто також відзначити, що хмарочос буде зданий в експлуатацію з 9-місячною затримкою, тобто не раніше, ніж в серпні або вересні майбутнього року.

Про це в червні повідомив голова девелоперськой компанії EmaarProperties Мохаммед Алаббар.

У деталі голова вдаватися не почав, відзначивши лише, що "проект (таких масштабів) вимагає особливого підходу".

Спочатку планувалося, що башта буде побудована в кінці поточного року.

Нагадаємо, що в березні цього року Emaar вже повідомляла про те, що введення будівлі в експлуатацію буде відкладено на чотири місяці через роботи по внутрішньому оформленню башти.

Хмарочос реалізується в рамках проекту DowntownBurjDubai, на будівництво якого буде витрачено 20 млрд доларів. Даний проект включає 30 тисяч житлових будинків, дев"ять готелів, 6,2 акра парковочних місць, 19 житлових башт, найбільший торговий центр в світі і штучне озеро.

Унікальний хмарочос "Дубайська башта" ("Бурдж Дубай"), що будується в ОАЕ, на початку квітня 2008 року піднявся на найбільшу висоту, яких досягали будови, що створюються людиною, досягнувши рівня 630 метрів над земною поверхнею.

Зараз ви читаєте новину «Завершується будівництво найвищої будівлі в світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі