понеділок, 01 жовтня 2007 03:03

Затулін: "Напевно, є підстави аплодувати українській демократії"

Член Комітету російської Державної Думи у справах СНД і зв"язкам із співвітчизниками Костянтин Затулін висловив сумніви в доцільності дострокових виборів в Україні.

Про це він заявив в ефірі програми Свобода вибору на телеканалі Інтер. "Напевно, є підстави аплодувати українській демократії, при цьому замислитись над питанням, а в чому мета цих виборів? Чи не було це наперед сплановано, щоб одна сила перемогла іншу?", - сказав він.

Російський депутат відзначив, що 30 вересня відвідав декілька виборчих дільниць в Криму і Севастополі, де спостерігав приблизно ті ж порушення, що і під час парламентських виборів в березні 2006 року.

"Мало що змінилося за рік. Може, додалося те, що багато виборців відверто не розуміють, навіщо через півтора року після виборів, які повинні були дати мандат на 5 років, знов проходять вибори. Але, врешті-решт, вони, підкоряючись тим рішенням, які відбулися, приходять і голосують", - сказав він. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Затулін: "Напевно, є підстави аплодувати українській демократії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі