вівторок, 17 липня 2007 20:34

Затримано одного з лідерів антинатівських протестів (ФОТО)

 
В Одесі співробітниками міліції за порушення маршруту антинатівського хресного ходу затримано лідера громадської організації "Единое отечество" Валерія Каурова.

Про це повідомили в міськуправлінні міліції, уточнивши, що "згідно з розпорядженням Каурова був порушений маршрут антинатівського хресного ходу".

Зокрема, після прибуття у Вірменський провулок, який виходить до Військової гавані, де базуються кораблі, що беруть участь в міжнародних навчаннях "Сі Бриз – 2007", учасники акції вирішили продовжити хід по пожвавленій автомагістралі до морського вокзалу. Фактично було перекрито рух транспорту по Приморській вулиці.

Каурова затримано за "порушення порядку організації, проведення зборів, вуличних ходів і демонстрацій", згідно з вимогами Адміністративного кодексу України (ст.185 прим.). Суду має винести рішення – призначити затриманому штраф або взяти під варту.

Кауров був доставлений в Приморський райвідділ міліції, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Затримано одного з лідерів антинатівських протестів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі