понеділок, 02 березня 2020 08:49

Затримання екскомбата "Айдару": нові подробиці

Затримання екскомбата "Айдару": нові подробиці
Колишнього командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука затримали на кордоні з Грецією. Фото: politeka.net

Із колишнім командиром батальйону "Айдар" та народним депутатом VIII скликання Сергієм Мельничуком, якого затримали на кордоні з Грецією, зустрівся український консул.

Очікується прибуття місцевого прокурора, повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ оприлюднила висновки по звинуваченнях бійців "Айдару" в тероризмі

"Уночі на місце події, до пункту пропуску на кордоні між Болгарією та Грецією, де було затримано Сергія Мельничука, виїхав консул України в Салоніках. Він зустрівся із паном Мельничуком, грецькими прикордонниками та представниками місцевої влади", - сказав Погорельцев, передає УНН.

З його слів, родині Мельничука надано сприяння у розміщенні в готелі неподалік.

Погорельцев також додав, що справа перебуває на контролі консульства України в Салоніках, посольства України в Греції та Департаменту консульскої служби МЗС України.

Колишнього командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука затримали напередодні на кордоні з Грецією. Він заявив, що це було зроблено на вимогу Росії, оскільки раніше він був оголошений в міжнародний розшук російськими правоохоронцями. У відділок також доставили вагітну дружину екскомбата із 9-місячним сином.

Зараз ви читаєте новину «Затримання екскомбата "Айдару": нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі