пʼятниця, 17 серпня 2007 10:42

Затриманий підозрюваний у підриві "Невського експреса"

Причетність затриманих раніше – двох чеченців і російського – поки не підтверджується.

Співробітники УБОЗ при МВС Кабардино-Балкарії у ході оперативно-пошукових заходів затримали у Нальчику жителя Дагестану, у якого вилучений вибуховий пристрій.

"У Нальчику біля кафе "Легенда" на вул.Кабардинській співробітники УБОЗ при МВС Кабардино-Балкарії у ході оперативно-пошукових заходів щодо встановлення членів незаконних озброєних формувань затримали жителя Дагестану з селища Бабаюрт", - повідомили у п"ятницю у прес-службі МВС КБР.

"У нього виявлений електродетонатор і три тротилові шашки", - сказало джерело. "В даний час правоохоронними органами перевіряється причетність затриманого до теракту на пасажирському потязі "Невський експрес" у  Новгородській області", - відзначили у прес-службі.

Тим часом, джерело, близьке до слідства, повідомило, що причетність трьох затриманих до підриву "Невського експреса" – двох чеченців і російського - поки не підтверджується.

"Інформація про трьох затриманих у цій справі є, але, схоже, ніякого відношення ці особи до підриву не мають. Всіх трьох  затримали за гарячими слідами", - відзначило джерело, передає Газета.Ru

Зараз ви читаєте новину «Затриманий підозрюваний у підриві "Невського експреса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі