вівторок, 28 вересня 2010 12:39

Затриманий бився головою об автівку, щоб звинуватити ДАІ у побитті (ВІДЕО)

Затриманий бився головою об автівку, щоб звинуватити ДАІ у побитті (ВІДЕО)

Минулого тижня 50-річний житель Челябінської області (Росія) Валерій при затриманні кілька разів ударив себе головою об міліцейську машину, щоб звинуватити співробітників ДАІ у побитті.

Інспектори міста Киштима оформляли звичайне ДТП без постраждалих, коли побачили, що сторонній чоловік знімає їх на камеру мобільного телефону.

Звернувшись до нього за роз"ясненням, даішники отримали у відповідь нецензурну тираду.

"Природно, співробітники ДПС попросили чоловіка піти, бо ніякого відношення до аварії він не мав і просто заважав працювати, - розповіла Life News інспектор з пропаганди ДІБДР ОВС Киштима Белла Завалій. - Але перехожий не вгамовувався і продовжував ображати співробітників правопорядку".

Тоді даішники викликали наряд патрульно-постової служби і скрутили йому руки.

Але порушник спокою вирішив змінити тактику і постати в ролі жертви міліцейського свавілля.

"Стоячи біля автомобіля, чоловік кілька разів з усієї сили вдарив себе головою об скло службової машини і став вимагати огляду у травматології, обіцяючи засудити міліціонерів за побиття ні в чому не винного громадянина, - додала Завалій. - Проте один з інспекторів встиг відзнятати шокубчу сцену на камеру".

Витівку 50-річного киштимця оперативники пояснюють ненавистю до всіх співробітників ДАІ, адже на рахунку Валерія вже 24 порушення правил дорожнього руху.

Крім того, його шість разів позбавляли водійських прав. А два тижні тому за водіння без посвідчення водія він був заарештований на три доби.

Після того як на чоловіка склали протокол, він був відпущений додому.

Нараці вирішується питання про порушення кримінальної справи за образу співробітника міліції при виконанні службових обов"язків.

Бешкетнику загрожують штраф від 10 тисяч гривень або виправні роботи на строк до 1 року.

Нагадаємо, днями п"яний росіянин, повертаючись із Криму, поплутав літак з автобусом і намагався з нього вийти. Коли росіянин залишав лайнер, вдарив стюарта пляшкою по голові.

Newsland

Зараз ви читаєте новину «Затриманий бився головою об автівку, щоб звинуватити ДАІ у побитті (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі