середа, 30 січня 2008 09:12

Затримані троє підозрюваних у справі про вибух на зупинці в Орлі

У Орлі затримано трьох підозрюваних у причетності до організації вибуху на автобусній зупинці, що сталася рано вранці 29 січня, повідомляє РИА Новости з посиланням на представників УВС Орловської області.

Підозрювані, розповіли вони, серед яких передбачуваний організатор вибуху, були взяті під варту в ніч на середу. "Під час обшуків у них були вилучені автомати, наркотики і деталі вибухового пристрою", – повідомили представники обласного УВС.

"Слідство припускає, що мотивом вибуху були кримінальні розборки", – заявили представники правоохоронних органів, додавши, що передбачуваний організатор вибуху – житель міста Орла, підприємець, що має декілька судимостей.

В УВС Орловської області також повідомили, що встановлено особу єдиного чоловіка, що знаходилася у момент події на зупинці і загиула при вибуху. За попередньою версією, він був спільником організатора вибуху.

Вибух на зупинці громадського транспорту в Радянському районі міста Орел стався у вівторок 29 січня близько п"ятої години ранку. За фактом вибуху порушено кримінальні справи за статтями 105 ("вбивство") і 222 ("незаконне зберігання і носіння вибухового пристрою") КК РФ, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Затримані троє підозрюваних у справі про вибух на зупинці в Орлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі