Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 20:21

Затримали грабіжників поштових відділень

25 березня о 16.45 на пошту в селі Велика Чернеччина Сумського району увірвалися двоє в масках.

— На пошті була начальник відділення Наталія Метенко, — розповідає заступник начальника Сумського райвідділу міліції Микола Сергієнко, 49 років. — Чоловіки почали погрожувати пістолетами. Забрали з каси 94 гривні та стартові пакети мобільного зв"язку. Більше нічого не було, бо за дві години до того виручку здали інкасаторам. Завідувачку прив"язали скотчем до решітки підсобки. За 15 хвилин поштарка вивільнилася.

29 березня грабіжники побували на пошті в селі Миколаївка. Працівники саме обідали. У касі було 12 грн. Тоді злодії взяли дві поштові сумки, набили їх товаром. Забрали 3 кг зефіру в шоколаді, 2 — мармеладу, 30 банок шпротів і 10 пачок сухариків. Поштарів зігнали до підсобки та замкнули двері. Посідали на велосипеди і втекли. За кілька хвилин працівники вивільнилися. Вони побігли до найближчої хати, зателефонували до міліції.

— Сім мобільних екіпажів перекрили всі дороги навколо села, — говорить начальник Сумського райвідділу міліції Олександр Сотін, 46 років. —  Злочинці встигли від"їхати лише на кілька кілометрів. Одному 20 років, іншому — 15. У рюкзаках у них була вся здобич і зброя — пневматичний і газовий пістолети. Знайшли і карту Сумського району, де було відмічено села з поштовими відділеннями.

Зараз ви читаєте новину «Затримали грабіжників поштових відділень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути