четвер, 17 травня 2007 14:25

Затримали диверсантів, які зупинили "Столичний експрес"

Затримали диверсантів, які зупинили "Столичний експрес"
У Полтавській області міліція затримала двох підлітків, які паралізували рух потягів. Про це повідомили в прес-центрі МВС України.

15 травня о 21:30 до чергового міліціонера на станції Гребінка надійшло повідомлення, що об 20:20 на 181 кілометрі перегону Солоницька - Лубни на опорі електромережі сторонні особи розбили ізолятори високовольтної напруги електромережі. Внаслідок цього відбулася зупинка потягу сполученням Харків - Київ, який надалі затримався на 2 години 20 хвилин, а також затримка на 20 хвилин руху потягу сполученням Луганськ - Київ.

Менш ніж за добу працівники міліції встановили причетних до пошкодження згаданого електроустаткування. Ними виявилися двоє неповнолітніх жителів села Терни Лубенського району Полтавської області 15 і 16 років, які ніде не навчаються і не працюють.

За даним фактом слідче відділення лінійного відділу на станції Гребінка порушило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 277 Кримінального кодексу України ("умисне руйнування або пошкодження шляхів сполучення, споруд на них, рухомого складу"). Триває розслідування, передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Затримали диверсантів, які зупинили "Столичний експрес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі