пʼятниця, 12 жовтня 2007 19:59

Засуджена жінка, з вини якої тролейбус врізався в будинок

До року виправних робіт з відрахуванням 10% із зарплати засуджена жінка-водій, з вини якої минулого року в Чернівцях тролейбус врізався в будинок.

Такий вирок ухвалив Першотравневий районний суд Чернівців.

У історичній частині Чернівців минулого року тролейбус з пасажирами, але без водія, на крутому спуску врізався в будинок. Удар був настільки сильним, що обрушився балкон другого поверху будинку, повністю розбивши кабіну водія тролейбуса. Була також пошкоджена електрощитова на розі будинку. Тоді постраждали три жінки - пасажири, які отримали перелом ключиці і удари середньої тяжкості.

Аварія відбулася через те, що під час спроби об"їхати припарковану машину у тролейбуса впали штанги. Жінка-водій стала їх поправляти, не поставивши тролейбус на ручне гальмо. Під час спроби підкласти під колесо гальмівний черевик тролейбус покотився по крутому спуску, переїхавши водієві ногу. Тільки зіткнення з будинком врятувало пасажирів тролейбуса від більшої трагедії - тролейбус, набравши швидкість, міг вилетіти на дорогу з могутнім рухом транспорту.

Покарання жінка-водій відбуває в Чернівецькому тролейбусному управлінні, але машину більше не водить, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Засуджена жінка, з вини якої тролейбус врізався в будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі