понеділок, 08 жовтня 2007 09:57

Заступник шерифа розстріляв 6 людей у штаті Вісконсін

Жертвами перестрілки у Вісконсіні (США) стало шестеро людей. Як передає Reuters, із посиланням на місцеву поліцію, заступник шерифа графства Форест на півночі Вісконсіна застрелив шістьох молодих людей у житловому будинку. Нападника було вбито, за деякими даними, поліцією. Раніше повідомлялося про п`ятьох загиблих. Інцидент стався на півночі штату, поблизу м. Крендон.

За непідтвердженими даними, заступник шерифа увірвався до будинку, в якому знаходилися близько 10 людей у віці від 17 до 20 років, і відкрив стрілянину. Мотиви злочину поки невідомі. Інших подробиць події не повідомляється.

За попередніми даними, 20-річний заступник шерифа відкрив вогонь і вбив шістьох підлітків, включаючи 14-річну дівчинку. Ще один отримав важке поранення, він перебуває у реанімації. Самого злочинця вбивснайпер, передає НТВ.

За однією з версій, поліцейський вирішив помститися за зраду коханої. У зв`язку з тим, що злочинець посідав державну посаду, справа перейшла під юрисдикцію прокуратури штату Вісконсін, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Заступник шерифа розстріляв 6 людей у штаті Вісконсін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі