середа, 13 лютого 2008 09:15

Заступник голови передвиборного штабу Клінтон пішов у відставку

У вівторок заступник голови передвиборного штабу Хіларі Клінтон Майк Хенрі подав у відставку в зв"язку зі зміною керівника передвиборної кампанії. Як заявив Хенрі, він не хоче заважати новому керівнику кампанії Мегі Уїльямс створювати свою власну команду.

У повідомленні, поширеному серед співробітників штабу Клінтон, Хенрі заявив, що залишає свій пост із поваги до Уїльямс і розуміє, що при новому керівництві важливо швидко перебудуватися, щоб добитися переможного результату.

Мегі Уїльямс змінила на посту глави передвиборної кампанії Хіларі Клінтон Патті Соліс Дойл, що обіймала цю посаду з початку президентських перегонів. Очікується, що її прихід зможе вивести кампанію Клінтон на новий виток на тлі невдач у суперництві з Бараком Обамою, який сьогодні отримав перемогу на праймеріз у Вірджинії, Меріленді та Вашингтоні, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Заступник голови передвиборного штабу Клінтон пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі