середа, 25 липня 2007 14:18

Заступник Балоги рветься зайняти місце Рудьковського

Заступник глави Секретаріату Віктор Бондар готовий знову стати міністром транспорту й зв"язку.

Про це він сказав на брифінгу.

"Піду", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи піде він знову керувати міністерством транспорту й зв"язку.

Бондар сказав, що нинішній міністр Микола Рудьковський мав би піти у відставку після того, як на довіреній йому залізниці стали частими катастрофи й надзвичайні ситуації.

"Бажання триматися за крісло - це кревне в представників Соціалістичної партії, яких ми зараз бачимо", - сказав Бондар, натякаючи на Рудьковського й голову Верховної Ради Олександра Мороза.

Заступник глави Секретаріату зазначив, що за аварії, які відбуваються на залізниці, ніхто з керівних співробітників не був притягнутий до відповідальності, хоча частота таких аварій дуже серйозна.

"Відбулося 6 подій за останній тиждень...це як зведення з полів бойових дій", - сказав Бондар.

Він висловив свою згоду тим дорученням, які дав Віктор Янукович прем"єрові Андрію Клюєву розібратися із ситуацією на "Укрзалізниці".

Як повідомлялося раніше, 16 липня у Львівській області на перегоні "Красне-Ожидів" зійшли з колії 15 цистерн із жовтим фосфором товарного поїзда (усього в складі поїзда було 58 вагонів).

20 липня цистерна із хлором (57,5 тонн) і порожній вантажний вагон зійшли з колії в Харківській області.

3 вагони товарного поїзда зійшли з рейок 29 червня біля села Сад у Синельниковському районі Дніпропетровської області, повідомляють "Українські Новини".

Зараз ви читаєте новину «Заступник Балоги рветься зайняти місце Рудьковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі