понеділок, 14 квітня 2014 00:44

"Застрелений" у Слов'янську журналіст Мещеряков живий

"Застрелений" у Слов'янську журналіст Мещеряков живий

Заступник головного продюсера "Вістей" телеканалу "Росія - 1" Андрій Мещеряков, документи на ім'я якого знайшли на місці перестрілки в Слов'янську на сході України, знаходиться в Москві і каже, що їх у нього вилучали українські прикордонники в середині березня.

У неділю близько 17.00 за місцевим часом невідомі у Слов'янську, де силовики почали спецоперацію проти прихильників федералізації, обстріляли автомобіль.

Це сталося в центрі міста на вулиці Шевченка, неподалік від міської лікарні та готелю "Україна". За попередніми даними, загинула одна людина, ще двоє отримали поранення. Вони госпіталізовані до міської лікарні. У машині, по якій велася стрілянина, журналісти знайшли російське водійське посвідчення.

"У середині березня в донецькому аеропорту прикордонна служба відібрала у мене всі документи, включаючи паспорт, водійське посвідчення і прес-карту. Разом зі мною були затримані журналісти телеканалу ОТР, нас обшукували, а потім допитували протягом семи годин. Приблизно 2:00 всі ці документи знаходилися в розпорядженні співробітників прикордонної служби. У кімнаті, де проходив допит, перебували сканер і копіювальна машина, що в цей час робили з моїми документами, я не знаю, не виключено, що були зроблені їх копії. документи зрештою мені повернули", - сказав  Мещеряков.

Зараз ви читаєте новину «"Застрелений" у Слов'янську журналіст Мещеряков живий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі