середа, 23 травня 2007 19:46

Жартівникові, який кинув у магазин учбову гранату, загрожує 3 роки

До одного з міліцейських віддлів Чернігова надійшло повідомлення, що приблизно о 23:00 в приміщення одного з контрольно-пропускних пунктів підприємства з виробництва слабоалкогольних напоїв невідомий кинув 2 предмети, схожі на гранати "Ф-1".

Охоронці підприємства викликали міліцію. З місця події згадані предмети вилучили і відправили на дослідження працівникам вибухово-технічної служби УМВС України в Чернігівській області, повідомляє прес-служба МВС.

За візуальною оцінкою експертів, це були учбові гранати. Працівники міліції почали проводити оперативно-розшукові заходи для виявлення і пошуку хулігана, який наважився на такий жарт.

За допомогою свідків і очевидців цієї події вартові порядку визначили автомобіль, який під час цього "розіграшу" знаходився біля підприємства.

Невдовзі стало відоме й ім"я "жартівника". Ним виявився 28-річний житель обласного центру, люблячий батько і чоловік, працівник цього ж підприємства, який, до речі, ніколи не потрапляв у поле зору вартових порядку.

Причини і привід, які штовхнули його на такий жарт, зараз з"ясовуються правоохоронцями. Його подальшу долю тепер вирішуватиме суд, адже проти нього порушено кримінальну справу за ст. 296 ч. 1 Кримінального Кодексу України (хуліганство), що карається штрафом або позбавленням волі на термін до 3 років, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «Жартівникові, який кинув у магазин учбову гранату, загрожує 3 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі