четвер, 17 січня 2008 20:13

Жарт про чорного Обаму в Білому домі шокував американців

Жарт про чорного Обаму в Білому домі шокував американців
Жарт про кандидата в президенти США від Демократичної партії Барака Обаму привів в сильне збентеження учасників банкету на традиційній сільськогосподарській виставці в штаті Колорадо. Невдало сказав дотеп один з гостей - бізнесмен на ім"я Уїльям Фарр.

Він зачитував уявні вітальні телеграми в адресу президента Університету Колорадо, проголошеного "Громадянином Заходу". У один з моментів Фарр розвернув клаптик паперу і заявив, що отримав телеграму з Білого дому. А потім він додав: "Їм доведеться поміняти назву цієї будівлі, якщо переможе Обама".

Ця фраза привела присутніх, серед яких були губернатор штату і мер Денвера, в стан крайнього замішання. Бізнесмен, що схаменувся, вибачився перед присутніми і сказав, що йому не слід було так говорити, хоча спочатку жарт здався йому забавним.

Барак Обама є одним з основних претендентів на президентське крісло від демократів. Його головним суперників в своїй партії вважається Хилларі Клінтон. Якщо Обама виграє вибори, він стане першим чорношкірим президентом США, повідомляє Rocky Mountain News.

Зараз ви читаєте новину «Жарт про чорного Обаму в Білому домі шокував американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі