пʼятниця, 21 березня 2008 08:37

Жарт Берлусконі обернувся для сина купою наречених

Після жарту Сільвіо Берлусконі, який порадив одній дівчині не шукати гідну роботу, а вийти заміж за якогось мільйонера, наприклад, за його сина П"єрсільвіо, останньому за тиждень прийшло 360 пропозицій одружитися, повідомляє у четвер агентство ANSA.

Як розповів сам політик, одна з претенденток навіть надіслала своє фото у весільному наряді. "П"єрсильвіо показав мені його, і ми разом посміялися", - повідомив Берлусконі, чий син є віце-президентом сімейної медіа-імперії Mediaset Group.

Нагадаємо, 14 березня на одній з передвиборних зустрічей, відповідаючи 24-річній дівчині з вищою освітою, яка поскаржилася на низькооплачувану тимчасову роботу, Берлусконі заявив: "Як батько можу Вам порадити знайти когось на зразок сина Берлусконі, у якого немає проблем (з грошима). З вашою усмішкою ви зможете".

Жарт викликав різку критику на адресу Берлусконі, який має намір утретє боротися за пост прем"єр-міністра Італії на квітневих виборах. Супротивники звинуватили політика у цинічному ставленні до проблем молоді, а той у відповідь відзначив, що у них немає ніякого почуття гумору.

П"єрсильвіо Берлусконі народився у Мілані у квітні 1969 року. 1992 року він почав працювати у відділі маркетингу компанії Publitalia, а за сім років його призначили заступником програмного директора телехолдингу R.T.I. З квітня 2000 року П"єрсильвіо займає пост віце-президента Mediaset Group, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Жарт Берлусконі обернувся для сина купою наречених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі