середа, 30 березня 2011 13:19

Зарослий плющем будинок продають на $367 тисяч дешевше

Британські ріелтори на 230 тисяч фунтів стерлінгів (367 тисяч доларів) знизили початкову вартість будинку через те, що він сильно заріс плющем.

Про це пише газета The Daily Mail.

В даний час за особняк просять 150 тисяч фунтів (240 тисяч доларів), при тому що сусідні будинки коштують удвічі більше. Між тим, за об'єкт вже пропонували 172 000 фунтів (275 тисяч доларів). На думку ріелторів, будинок може придбати девелоперська компанія, яка проведе ремонт і потім виставить його на продаж за велику ціну.

Двоповерховий особняк з трьома спальнями розташований в місті Челмсфорд (графство Ессекс). Він був побудований в 20-ті роки минулого століття. Через плющ з вікон будівлі нічого не видно. Крім того, в їдальні навіть виросло невелике дерево. За словами сусідів, господар будинку 61-річний Джонатан Норман не підстригав рослину протягом 20 років.

За словами експертів, в ремонт будівлі необхідно вкласти не менше 50 тисяч фунтів стерлінгів (80 тисяч доларів). Незважаючи на це, його оглядають більше 20 потенційних покупців на день.

Зараз ви читаєте новину «Зарослий плющем будинок продають на $367 тисяч дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі