четвер, 10 травня 2007 15:12

Заробітчанина побили та пограбували у Києві

Близько 5 години ранку у вівторок, 8 травня, на Контрактовій площі до 25-річного Юрія з Вінницької області і його двоюрідного брата підійшла група молодиків. Вони представилися міліціонерами і попросили пред"явити документи.

Хлопець протягнув їм паспорт і відразу відчув удар в обличчя. За словами жертви, він сам зняв золоту каблучку і перстень, щоб "злочинці не забрали їх разом з пальцями". Також у нього забрали мобільний телефон і паспорт.

Юрій знімав квартиру неподалік, звідки і викликав міліцію. Побитий хлопець у закривавленому джинсовому костюмі назвав прикмети кривдників наряду Подільського відділу держслужби охорони.

За словами старшого прапорщика міліції Станіслава Довгошеєнко, підозрюваних затримали недалеко від місця злочину, коли ті виходили з кафе. Побачивши міліціонерів, вони кинулися врозсип. Наряд ДСО затримав 5 підозрюваних. Молодшому з них – 20 років, старшому -37, двом – по 21 року, ще одному – 23. Всі, за їх словами, ніде не працюють, але прописані у Києві. Обставини злочину з"ясовують слідчі Подільського райуправління ГУМВС України.

Потерпілий працює у Києві на будівництві, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Заробітчанина побили та пограбували у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі