четвер, 25 листопада 2010 18:42

Запорізькі підприємці приїдуть на Майдан, якщо Янукович їх не почує

Запорізькі підприємці приїдуть на Майдан, якщо Янукович їх не почує

На мітинг протесту проти прийняття Податкового кодексу, організованого перед будівлею Запорізької облдержадміністрації, зібралося близько 5 тисяч підприємців.

Про це повідомляє УНІАН.

За словами учасників акції протесту, мета її проведення - добитися скасування Податкового кодексу, котрий є "не засобом наповнення бюджету, а знищенням цілого класу - класу підприємців".

Як символ цієї ідеї мітингувальники встановили у центрі площі, на якій проходить акція протесту, символічний макет Податкового кодексу з похоронним вінком.

Також учасники акції протесту принесли з собою плакати з вимогою до президента ветувати Податковий кодекс і красномовними написами: "Підприємець - бомж з 2011 року", "Нас кинули+" і т.п.

Серед учасників мітингу проводився збір підписів під зверненням до президента з вимогою ветувати Податковий кодекс.

"Якщо президент не накладе вето, то ми знову поїдемо до Києва на пікет", - стверджували мітингувальники, зазначаючи, що "акція протесту буде безстроковою, адже підприємцям втрачати нічого: Податковий кодекс залишить усіх нас без роботи".

Водночас, як повідомляє Інтерфакс-Україна, пікетувальники організували збір грошей, щоб підтримати колег Майдану Незалежності в Києві.

За словами організаторів акції, на зібрані кошти будуть куплені спальні мішки, продукти і вітаміни, оскільки вони впевнені, що "акція протесту в Києві продовжиться доти, поки влада не задовольнить вимоги підприємців".

Зараз ви читаєте новину «Запорізькі підприємці приїдуть на Майдан, якщо Янукович їх не почує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі