середа, 06 червня 2007 20:37

Запорізькі МНСники витягнули з каналізаційного люку верблюда

У Запорізькій області співробітники Міністерства з питань надзвичайних ситуацій врятували верблюда, який провалився в колодязь. Про це повідомили в Запорізькому територіальному управлінні МНС.

Інцидент стався напередодні на узбережжі Азовського моря.

"5 червня на пункт зв`язку пожежної частини м. Приморськ від директора дитячого оздоровчого табору "Алые паруса" надійшло повідомлення про те, що в розташований неподалік від табору каналізаційний колодязь провалився верблюд. Виїхавши на місце події, рятувальники дійсно виявили каналізаційний колодязь 2,5 м завглибшки, в якому перебував верблюд вагою близько 400 кг", - повідомили в МНС.

Щоб витягнути тварину на поверхню, рятувальникам довелося приганяти на місце події екскаватор місцевого управління житлово-комунального господарства.

"З його допомогою верхню частину каналізаційного колодязя підрили і зняли, що потім дозволило рятувальникам за допомогою ковша екскаватора підняти обв`язаного вірьовками верблюда з колодязя", - розповіли в МНС, зазначивши, що в результаті події тварина не постраждала, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Запорізькі МНСники витягнули з каналізаційного люку верблюда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі