середа, 11 вересня 2019 11:08

Запитання були стандартні або безглузді - Сенцов прокоментував прес-конференцію

Запитання були стандартні або безглузді - Сенцов прокоментував прес-конференцію
Сенцов прокоментував пресконференцію. Фото ыз выдкритих джерел.

Звільнений із російського полону режисер Олег Сенцов прокоментував прес-конференцію з Олександром Кольченком, яка відбулася учора, 10 вересня.

Він подякував організаторам і журналістам, відреагувавши на численні коментарі у соцмережах щодо самих запитань, які йому ставили.

"Щодо рівня запитань, то сам формат прес-конференції передбачає їхню широту та якусь поверхневість, тому запитання були або стандартні, або дещо безглузді. Це одна з причин, чому я не люблю інтерв'ю: запитують про якусь банальщину або, навпаки, намагаються колупатися у тебе в душі, як у власній кишені", - написав Сенцов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прокол російських опергруп" – Сенцов видасть щоденник, написаний в ув'язненні

Він наголосив, що кожен журналіст запитував те, що хотів.

"І я готовий віддати все що завгодно за це їхнє право, як і за право "простого народу" писати про мене гидоту. Бо свобода для мене дорожче за все на світі. Всім добра", - написав режисер.

7 вересня із російського полону врятували 11 українських політв'язнів. Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Володимира Балуха, Євгена Панова, Павла Гриба, Миколу Карпюка, Станіслава Клиха, Артура Панова, Романа Сущенка, Едема Бекірова та Олексія Сизоновича. Звільнили також 24 українських моряків.

Обміняли їх на 35 проросійськи налаштованних громадян і бойовиків, які сиділи в українських тюрмах.

Зараз ви читаєте новину «Запитання були стандартні або безглузді - Сенцов прокоментував прес-конференцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі