пʼятниця, 03 грудня 2010 17:36

Замість Майдана з підприємцями Попов пообіцяв незабутній Новий рік

Замість Майдана з підприємцями Попов пообіцяв незабутній Новий рік

Голова КМДА Олександр Попов пояснив, що столична влада була вимушена піти на демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності, щоб встигнути підготуватися до новорічних свят.

"Я вважаю, що не може бути руйнування будь-ким новорічного чи іншого свята. Якби ми сьогодні не зробили цей крок, то не встигали б у термінах", - сказав голова КМДА.

Попов зазначив, що рішення про монтаж ялинки в Києві на Майдані Незалежності 1 грудня влада прийняла кілька місяців тому.

Він також повідомив, що мерія пропонувала учасникам акції протесту перейти на іншу площу, проте пікетники відмовилися. Водночас, Попов пообіцяв, що нинішня новорічна ніч на Майдані буде особливою.

"У нас цього року буде не просто новорічна ніч, а новорічна ніч, якої Київ ще не бачив", - сказав Попов.

Він повідомив, що на монтаж ялинки витратять близько 200 тисяч гривень.

Як повідомлялося, на Майдані вже готуються до монтажу новорічної ялинки. Зараз на площі перед пам'ятником Незалежності, де ще вчора розміщувалося наметове містечко підприємців, перебуває кілька машин з підйомниками і одна з каркасом для ялинки.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Замість Майдана з підприємцями Попов пообіцяв незабутній Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі