субота, 19 січня 2008 14:20

Залишена батьком 5-місячна дівчинка померла з голоду

Новонароджена 5-місячна дівчинка померла голодною смертю, тому що рідний батько не годував її п"ять днів. Зрозумівши, що натворив, горе-тато вирішив накласти на себе руки.

33-річний Михайло Б. завжди любив випити. Але останнім часом запої стали регулярними.

Чоловік не зав"язав із згубною пристрастю навіть тоді, коли мама маленької Яночки лягла в лікарню на п"ять днів, залишивши дочку під його наглядом. Повернувшись додому, Наталія виявила дівчинку мертвою. Як вважають експерти, дівчинку зовсім не годували і вона померла від виснаження.

Михайло до цих пір не розуміє, як дитина могла загинути. Чоловік стверджує, що у маленької була дуже висока температура, що він розгубився і не знав, що робити, тому не звернувся до медиків і не подзвонив дружині. Боявся, що вона його лаятиме - мовляв, тільки виїхала, а він не встежив, і малятко захворіло.

Наталія від горя і сліз не знаходить собі місця. Дізнавшись про загибель дочки, вона відразу переїхала до батьків. Літні люди в шоці від того, що трапилося, дивуються, чому людина, яка убила їх внучку, до цих пір знаходиться на волі. Дідусь малятка не розуміє, як можна було не стежити за дитиною.

За фактом смерті дитини збуджена кримінальна справа, але батько-вбивця до цих пір знаходиться на волі під підпискою про невиїзд.

Як тільки Михайло усвідомив, що наробив, він став рвати на собі волосся, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Залишена батьком 5-місячна дівчинка померла з голоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі