середа, 23 лютого 2022 12:29

Спецтема: Ворог біля українського кордону

"Закопуватимуть серед поля": РФ закупила 45 тис. мішків для трупів

"Закопуватимуть серед поля": РФ закупила 45 тис. мішків для трупів
РФ нарощує сили на кордоні з Харківщиною. Фото: Асоціація зі сприяння захисту прав військовослужбовців та призовників

Росія закупила 45 тис. целофанових пакетів для перевезення трупів.

Вони можуть знадобитися для російських солдатів, якщо РФ піде на повномасшабне вторгнення в Україну, заявив 23 лютого начальник Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін, передає "Суспільне".

"Я думаю, за старовинною російською традицією, вони закопуватимуть їх просто посеред поля або в цих безіменних гробах", – сказав він.

На кордоні з Харківщиною СБУ фіксує активне маневрування і пересування військ країни-агресора. Водночас 30% військової техніки РФ – несправні, додав Дудін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська розвідка попередила про небезпеку для трьох українських міст

"Найкраща їхня тактична група нараховує лише 70% справної техніки. Ми бачимо військову техніку у напрямку Бєлгорода, яка нездатна самостійно пересуватися. Наразі немає жодних ознак відведення Росією своїх військ від державного кордону України після так званих навчань", - сказав він.

Російські військові п'ять днів живуть на вокзалі в російському селі Долбіне Бєлгородської області без їжі й ліжок. Вокзал розташований за 30 км від українського кордону. Військові змушені спати на підлозі й харчуватися власним коштом. На вокзалі перебувало понад 100 людей. Усі вони з Таманської дивізії.

Зараз ви читаєте новину «"Закопуватимуть серед поля": РФ закупила 45 тис. мішків для трупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі