понеділок, 02 липня 2007 16:54

Закохані падали з висоти 70 метрів і врятувалися (ФОТО)

У минулу суботу парку закоханих вирішила влаштувати собі романтичну прогулянку в небі Підмосков"я. На борту чотиримісного американського вертольота Robinson R-44 були двоє молодих людей, зовні схожі один на одного, і симпатична молода дівчина. Це Олексій Курпітко умовив старшого брата Артема, що захоплюється польотами на вертольоті, влаштувати йому побачення коханій на висоті пташиного польоту.

Напередодні з Нью-Йорка до 25-річного Олексія приїхала погостювати його любка Наталія Міхайлова. Дівчина вже декілька років живе і працює в Штатах, але серцем вона завжди залишалася з москвичем Олексієм, до якого постійно приїжджала в гості.

Над горбком вертоліт зачепив дроти ліній електропередачі, машину стало трясти. Протягнувши небагато, вертоліт звалився з висоти 70 метрів - на зелений луг в низині. Після падіння всім трьом вдалося самостійно вибратися з-під уламків, а сам вертоліт згорів дотла.

Поранених молодих людей в лікарню доставили очевидці ЧП. 21-річна Наталія зламала собі передпліччя, її друг отримав опіки другого ступеня спини і рук, пілот же відбувся лише переляком.

"Ми порушили кримінальну справу по статті "Порушення правил безпеки польоту", - розповів нам зампрокурора по нагляду за виконання законів на повітряному і водному транспорті Дмитро Луняєв. - Не виключено, що пілот міг не відмітити проводів, набираючи висоту. Може також бути, що, опинившись в складній ситуації, він намагався пролетіти під ЛЕП, але гвинтом вертоліт все-таки зачепив дроти. У будь-якому випадку те, що люди врятувалися, - це просто якесь диво, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Закохані падали з висоти 70 метрів і врятувалися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі