понеділок, 03 вересня 2007 13:08

Закінчений прийом робіт на конкурс плаката "Кінець епохи Путіна" (ФОТО)
6

Закінчений прийом робіт на конкурс плаката "Кінець епохи Путіна": надійшло більше 500 робіт, в найближчий день буде сформований шорт-лист фіналістів, а 14 вересня оголосять переможців.

Як повідомляє сайт "Грани.ру", жюрі оголосить фіналістів з 519 плакатів 4 вересня. Остаточні підсумки будуть підведені 14 вересня.

Основні теми конкурсних робіт - придушення громадянських свобод в Росії, переділ національних багатств на користь правлячого клану, засилля спецслужб, культ особи Путіна, паралелі зі сталінізмом і гітлеризмом, "третій термін" і операція "Наступник".

Переможець за версією журі отримає приз у розмірі 2500 доларів, приз за друге місце складе 1000 доларів. Призначене для користувача голосування продовжиться до 10 вересня, приз глядацьких симпатій складає 1500 доларів.

З 14 вересня і до кінця місяця в Музеї і громадському центрі імені Сахарова буде відкрита виставка кращих плакатів, що надійшли на конкурс.

Зараз ви читаєте новину «Закінчений прийом робіт на конкурс плаката "Кінець епохи Путіна" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі