неділя, 18 березня 2007 12:48

Закидали яйцями і спалили опудало Луценка у Дніпропетровську

Супротивники громадського руху "Народна самооборона" 17 березня близько 20:00 спалили опудало колишнього міністра внутрішніх справ, лідера руху "Народна самооборона" Юрія Луценка в центрі Дніпропетровська.

Учасники акції під прапорами Комуністичної партії і з плакатами "Ми за Януковича", "Дніпропетровщина проти луценківщини" заглушали мітинг прихильників "Народної самооборони" який проходив у цей час, гудінням у дудки.

Після закінчення мітингу жінки похилого віку підпалили за допомогою плакатів опудало Луценка в коричневому костюмі з написом "Народна самооборона".

Потім учасники акції почали стрибати по опудалу й закидати його яйцями.

Близько 5 тисяч людей взяли участь у зустрічі з лідером громадсько-політичного руху "Народна самооборона" Юрієм Луценком, а також депутатами Верховної Ради Миколою Катеринчуком і Сергієм Бичковим (блок "Наша Україна") на площі Леніна в Дніпропетровську.

Луценко вже відвідав 17 регіонів, де відповів на запитання місцевої преси, а також виступив на мітингах прихильників "Народної самооборони".

Луценко планує навесні в Києві провести масовий "марш справедливості", повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Закидали яйцями і спалили опудало Луценка у Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі