понеділок, 11 серпня 2008 14:11

Закарпаття знову затопило

Закарпаття знову затопило

У Закарпатській області проводяться роботи із відкачуваня води у містах Ужгород, Чоп та 4 районах регіону, в яких 9 серпня внаслідок сильних дощів та замуленості стічних дренажних систем було підтоплено домогосподарства та житлові будинки.

Як повідомили у прес-службі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, станом на 7:00 11 серпня, в Ужгороді залишаються підтопленими 219 житлових будинків, з них 65 підвальних приміщень, 16 вулиць та 111 домогосподарств; в Ужгородському районі у 15 населених пунктах підтоплено 1563 домогосподарств 250 колодязів, 70 підвальних приміщень; у Перечинському районі в 4 населених пунктах підтоплено 168 домогосподарств; в Міжгірському районі у с. Н. Студений внаслідок дощів в окремих домогосподарствах сталися зсуви (1460 м.куб.), розмито придорожню смугу сільської дороги (72 м), зруйновано два дерев"яні мости до будинків, а також зруйновано три берегоукріплюючі підпірні стінки (72 м).

Загиблих та травмованих немає, відселення та евакуація не проводилася, повідомлень про пошкодження та руйнування житлових будинків, адміністративних споруд не надходило, відключення населених пунктів від електропостачання та телефонного зв"язку немає.

Для надання допомоги населенню і ліквідації наслідків повені залучено аварійно-рятувальні підрозділи МНС та аварійні бригади комунальних служб районів.

Нагадаємо, на 9-10 серпня Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи оголосило штормове попередження у Західній Україні, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Закарпаття знову затопило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі