четвер, 11 жовтня 2018 18:33

Закарпатські чиновники із угорськими паспортами почали йти з посад

Закарпатські чиновники із угорськими паспортами почали йти з посад
Закарпатські чиновники, які потрапили до списку "Миротворця", почали писати заяви про звільнення. Фото: Glavred

Закарпатські чиновники, які потрапили до списку "Миротворця" через угорський паспорт, почали писати заяви на звільнення.

До таких дій вдалося троє посадовців, серед них директор Варієвської загальноосвітньої школи Олександр Марку. Про це повідомляє Мukachevo.net.

"Олександр Марку являється і депутатом районної ради сьомого скликання. Питання про складання депутатського мандату поки не піднімається. Написали заяви на звільнення і Жанна Цурі (головний спеціаліст відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту Берегівської РДА) та Русин Єльвіра (головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Берегівської РДА)", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС Угорщини викликало українського посла: подробиці

Видання зазначає, що над аналогічною заявою думає також директор гечанської школи Бейло Якоб в селі Геча Берегівського району, який також за сумісництвом є депутатом.

Український сайт "Миротворець" оприлюднив перелік із 313 прізвищ жителів Закарпаття, які отримали громадянство Угорщини. У список потрапили жителі практично всіх районів Закарпаття, це чиновники та депутати.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатські чиновники із угорськими паспортами почали йти з посад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі