вівторок, 02 листопада 2010 15:04

Захоплені піратами українці почуваються непогано

Захоплені піратами українці почуваються непогано
Стан здоров'я українців на трьох захоплених піратами суднах задовільний, вони забезпечені всіма необхідними продуктами харчування та питною водою.

Про це повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

Як розповів на брифінгу прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров, судно York знаходиться на якірній стоянці поблизу берегів Сомалі в районі міста Хобіо. Серед членів екіпажу двоє українців, їхній стан здоров'я задовільний.

Що стосується судна Eleni P, до складу якого входить 1 громадянин України, то воно продовжує перебувати на якірній стоянці поблизу берегів Сомалі. Протягом останнього тижня підтримувався регулярний телефонний зв'язок представників з компанією-оператором, а також з піратами і членами екіпажу, деталі переговорів не розголошуються.

"За інформацією МЗС України, на судні відсутні форс-мажорні обставини, пов'язані з погіршенням стану здоров'я моряків. Екіпаж судна забезпечений паливом, питною водою і продуктами харчування", - повідомив Дікусаров.

Задовільно відчувають себе моряки на захопленому піратами Marida Margarita, до складу екіпажу якого входить один громадянин України. За словами Дікусарова, тривають переговори з піратами щодо умов звільнення моряків і судна, деталі яких не розголошуються.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Захоплені піратами українці почуваються непогано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі