пʼятниця, 21 грудня 2007 14:09

Захисниці тварин роздягнулися посеред Нью-Йорка (ФОТО)

Американська організація по захисту тварин РЕТА провела акцію протесту перед головним офісом компанії M&M"s в Нью-Йорку на Тайм Сквер. Члени РЕТА розфарбували себе в яскраві кольори з голови до ніг і тримали плакати, на яких було написано "M&M"s, - кольори жорстокості". Інші учасники акції роздавали листівки перехожим, які інформували про те, як світова компанія по виробництву солодощів Mars проводить смертельні випробування над мишами, щурами, морськими свинками, кроликами.

Учасники протесту заблокували вхід в магазин, який продає солодощі і просили всіх людей не купувати M&M"s, Snickers, Twix, Milky Way, Starburst, Skittles та іншу продукцію цієї компанії. В той же час вони закликали людей звернути увагу на основного конкурента M&M"s, компанію Hershey"s, яка не проводить експерименти над тваринами та гарантує, що не буде цього робити надалі.

Сьогодні корпорація Mars відома у всьому світі як провідний виробник кондитерських виробів, деяких видів продуктів харчування, готових кормів для домашніх тварин, електронних систем автоматичного платежу та продажу напоїв. Mars належать такі торгові марки як Mars, Snickers, Bounty, Twix, M&M"s, Rondo, Tunes, Skittles, Pedigree, Whiskas, Chappi, Kitekat, Tril.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Захисниці тварин роздягнулися посеред Нью-Йорка (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі