понеділок, 11 серпня 2008 14:30

Західні авіакомпанії відміняють свої рейси в Тбілісі

Авіакомпанія Lufthansa оголосила про відміну рейсів в Тбілісі. Як повідомляється, це зроблено з міркувань безпеки через військовий конфлікт на території Грузії і Південної Осетії. Рейси скасовані до особливого розпорядження. Уточнюється, що раніше літаки німецької компанії Lufthansa здійснювали до Грузії по десять рейсів на тиждень.

Аналогічне рішення ухвалила австрійська компанія Austrian Airlines. Наголошується, що скорочення кількості рейсів з Європи до Грузії уповільнює процес евакуації іноземних громадян з території цієї країни.

Що стосується інших західних авіакомпаній, то в нідерландській KLM повідомили, що рейсів до Грузії не відміняли. У французькій Air France пояснили, що їх літаки ніколи до Грузії не літали. На сайті компанії BMI, що є підрядчиком British Airlines, інформація про більшу частину рейсів з Хітроу в Тбілісі тимчасово відсутня.

Відомо, що Росія повністю припинила авіасполучення з Грузією з опівночі суботи, 9 серпня. Крім того, вранці того ж дня в ЗМІ з"явилися дані, що в міжнародному аеропорту Тбілісі скасовані всі літаки, окрім рейсів до України і до Туреччини. В понеділок в авіакомпанії "Аеросвіт - Українські авіалінії" підтвердили, що їхні літаки продовжують літати в Тбілісі, повідомляє Lenta.ru.Lenta.ru


Зараз ви читаєте новину «Західні авіакомпанії відміняють свої рейси в Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі