четвер, 18 жовтня 2012 10:06

Західна преса занепокоєна зникненням першої леді КНДР

Західна преса занепокоєна зникненням першої леді КНДР
Фото: foto.rg.ru

Вже 40 днів дружина молодого північнокорейського лідера Кім Чен Ина, не показується на публіці. Західна преса роздумує, чому колишня співачка Лі Суль Чжу, яка за кілька місяців освоїла роль першої леді КНДР, більше не з'являється на офіційних церемоніях .

"Існує дві версії її зникнення. Можливо, жінка, вже піддалася критиці в Південній Кореї та Китаї за те, що з'явилася на публіці з сумочкою однієї з відомих французьких марок і тепер змушена перебувати "на карантині". Згідно з другою версією, жінка вагітна", - припускає італійська газета Corriere della Sera .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день похорону Кім Чен Іра жителів КНДР закликали до повалення комунізму

Країна, пронизана секретами, стала ще більш загадковою після того, як Пхеньян злегка змінив уявлення про себе. Лі стала першою дружиною, яка опинилася поруч з черговим лідером майже за 70 років існування Північної Кореї.

"Лі була першою, хто облагородив монохромний образ влади в країні" , - наголошується у статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Чен Ин з дружиною відкрив перший парк розваг у КНДР

Нагадаємо, про сам факт одруження Кім Чен Ина було офіційно оголошено 25 липня, хоча раніше він неодноразово з'являвся зі своєю обраницею на публіці. Лі Суль Чжу раніше співала з державним оркестром "Инхасу" ("Чумацький шлях"). За чутками, Кім Чен Ин звернув увагу на артистку під час одного з концертів, на якому був присутній зі своїм батьком Кім Чен Іром, від якого згодом успадкував владу в КНДР.

Зараз ви читаєте новину «Західна преса занепокоєна зникненням першої леді КНДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі