пʼятниця, 09 травня 2008 13:22

Загинув феодосієць, який підпалив будівлю ДАІ

У Феодосії (Крим) підпалили будівлю міської Державтоінспекції. На пожежі загинула одна людина - феодосієць, 1975 року народження, який, за попередньою інформацією, здійснив підпал.

Троє співробітників ДАІ постраждали, зокрема - начальник Феодосійської ДАІ. Він у тяжкому стані його доставлено в реанімацію.

Як повідомили у прес-службі Головного управлінні МНС України в Криму, пожежа сталася напередодні ввечері. "Пожежа виникла на другому поверсі в службовому приміщенні чергової кімнати. Площа пожежі 16 квадратних метрів. Пожежею пошкоджено: дерев"яну перегородку в приміщенні чергового, пластикову обшивку сходового майданчика, штукатурка стелі в приміщенні чергового, закопчені стіни і стеля в приміщеннях 2-го поверху", - йдеться в повідомленні МНС.

Співробітники ДАІ вжили заходи для гасіння пожежі. "Троє співробітників постраждали, один з них (начальник ДАІ Феодосії) у тяжкому стані доставлений у реанімаційне відділення 6-ї міської лікарні Сімферополя", - повідомили в кримському Главку МНС.

Причина пожежі – підпал. Збитки встановлюються, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Загинув феодосієць, який підпалив будівлю ДАІ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі