середа, 27 серпня 2008 21:20

Загасити пожежу на військовому складі в Харківській області поки неможливо

Загасити пожежу на військовому складі в Харківській області, де зберігаються 95 тисяч тонн боєприпасів, поки неможливо, йдеться у повідомленні адміністрації області.

"Пожежа знищує склади боєприпасів і її гасіння зараз просто неможливе через небезпеку для людей", - заявив заступник голови облдержадміністрації Сергій Стороженко.

За попередніми даними, постраждалих немає. Очевидці - жителі міста Лозової - розповіли, що на виїзді з міста вишикувалася колона автомобілів, люди самостійно масово залишають місто. Дим і спалахи вогню від вибухів видно на відстані 30 кілометрів від міста. По місцевому телебаченню й радіо оголошено евакуацію Авіловського району міста Лозової. Людей закликали з паспортами й грошима в пункти збору евакуації.

Залізничне сполучення не переривалося, повідомляє прес-служба Мінтрансу. Станція "Лозова" Південної залізниці знаходиться за 5 кілометрів від військової частини.

На місце події вилітає глава МНС України Володимир Шандра та комісія Міноборони, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «Загасити пожежу на військовому складі в Харківській області поки неможливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі