понеділок, 03 листопада 2008 11:54

Загадковий траулер затонув біля побережжя ПАР

Траулер Diomed, власник якого і національність екіпажа поки не встановлені, затонув біля побережжя ПАР, доля моряків невідома, повідомляє в понеділок видання "Морський бюлетень - Совфрахт".

Риболовецьке судно було 26 жовтня викинуто штормом на берег за вісім миль на південь від кордону з Мозамбік, рятувальники зняли його з мілини, і екіпаж тоді не постраждав, але через отримані пошкодження траулер пізніше затонув за три милі від мису Дог на глибині 275 метрів.

За даними південноафриканських ЗМІ, судно належить кіпрському судновласникові, але в базах даних світового флоту є тільки один Diomed - риболовецький морозильний траулер водотоннажністю 560 тонн, випуску 1986 року, прапор - Росія, власник - компанія Калінінграда, відзначає видання.

"Цікаво також, що судно вийшло з російського порту ще в грудні 2002 року і з тих пір ні слуху, ні духу вказаного в базах даних власника Калінінграда давно не існує", - пише "Морський бюлетень".

Посольство РФ в ПАР не має в своєму розпорядженні інформації про подію, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Загадковий траулер затонув біля побережжя ПАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі