середа, 09 грудня 2020 18:29

"Забував, що я ведучий" - Педан розповів про зйомки гумористичного шоу

У Києві відбулися зйомки гумористичного проєкту Improv Live Show.

16 програм шоу, яке йде на "Новому каналі", відзняли за декілька днів. Четвірка імпровізаторів – Роман Міщеряков, Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький, Валентин Міхієнко та новий ведучий Олександр Педан –дивували глядачів.

"З одного боку, 2-ий сезон – логічне продовження попереднього. З іншого – буде багато нових імпровізацій. Кожен з хлопців знайшов свою унікальну фішку. Тому програми будуть дуже енергійними, сильними та смішними. Мені нереально приємно вести Improv Live Show. Іноді навіть забував, що я ведучий", - сказав Педан.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  На нові імпровізації запросили нових гостей
На нові імпровізації запросили нових гостей

Жартували на сцені разом із чоловіками учасники гурту Mozgi, актор Ігор Ласточкін, співачка Tayanna, хіп-хоп-виконавиця Alyona Alyona, легенда української естради Павло Зібров та інші. Анатолія Анатоліча тричі роззували на сцені, телеведуча Маша Єфросініна "сердилася" на роботу офіціантів, а Лесі Нікітюк влаштували швидкі побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Педан потролив зірок шоубізу

"Я б ще раз сходила на побачення з Костею Трембовецьким. А взагалі, якщо чесно, вже й забула, як настільки швидко видавати жарти. Довелося серйозно напружити мозок", - розповіла після зйомок Нікітюк.

Цікаве та незвичне про Казахстан дізналися під час подорожі ведучі тревелу "Орел та Решка". Західний Казахстан – це місце неймовірно красивих пустельних пейзажів, привітних і відкритих людей. Саме туди вирушила команда тревелу, який показує "Новий канал". Ведучі програми Василіса Хвостова та Антон Зайцев не лише насолодилися вікендом та спробували на собі традиції країни. Вони також дізналися факти про Казахстан, які точно вас здивують.

Зараз ви читаєте новину «"Забував, що я ведучий" - Педан розповів про зйомки гумористичного шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі