середа, 24 лютого 2021 15:36

Заборонили пасажирські перевезення через карантин

Заборонили пасажирські перевезення через карантин
Заборона не стосується службових авто. Фото: pixabay.com

Уряд заборонив регулярні й нерегулярні пасажирські перевезення у регіонах, що входять до червоної зони карантину.

Не працюватиме автомобільний, залізничний, міський електротранспорт та метрополітен. Відповідну постанову ухвалили 24 лютого, передає ТСН.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що обмеження не стосуватимуться транзитних перевезень та перевезень легковими автомобілями, де пасажирів, із водієм зокрема, не більш як 5 осіб - без урахування осіб віком до 14 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українцях тестуватимуть нову Covid-вакцину

Також заборони не стосуються службових авто або орендованих транспортних засобів підприємств, установ з умовою забезпечення пасажирів і водія засобами захисту, а також кількості місць для сидіння і лише за маршрутами, про які Нацполіція була попереджена за 2 дні до виїзду.

Окрім цього, обмеження не застосовуватимуться до спеціальних внутрішніх залізничних пасажирських рейсів. Їх призначення ухвалюється місцевими органами влади.

24 лютого уряд запровадив в Україні адаптивний карантин. Регіони знову поділять на кольорові зони. Обмеження триватимуть до 30 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Заборонили пасажирські перевезення через карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі