вівторок, 01 липня 2008 10:42

Заарештували міліціонера, який збив на смерть 13-річну дівчинку

В Івано-Франківській області заарештували працівника ДАІ, що скоїв наїзд на групу людей, внаслідок чого загинула дівчина. За фактом ДТП порушена кримінальна справа.

Як повідомили в центрі громадських зв"язків УМВС України в Івано-Франківській області, внаслідок ДТП в селищі Богородчани Івано-Франківської області одна людина загинула і шестеро були травмовані.

29 червня 2008 року близько 23:00 працівник міліції, який у той час не перебував на службі, рухаючись на власному автомобілі, не впорався з керуванням, збив працівника ДАІ і наїхав на групу людей. У селищі у той час дорога була перекрита нарядами ДАІ, оскільки на площі проходив концерт для молоді.

На місці ДТП загинула дівчина 1995 року народження, з травмами різного ступеня тяжкості в лікарню було доставлено п"ятеро дівчат та інспектора ДАІ.

21-річний водій автомашини заарештований, ведеться службове розслідування. У водія взяли кров для проведення експертизи на вміст алкоголю.

За матеріалами: УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Заарештували міліціонера, який збив на смерть 13-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі