вівторок, 03 лютого 2009 17:41

За вимагання $250 тисяч у Києві затримано головреда інтернет-видання

За вимагання $250 тисяч у Києві затримано головреда інтернет-видання

Співробітники міліції на цьому тижні затримали в Києві головного редактора одного з інтернет-видань і студентку київського ВНЗ за підозрою у вимаганні 250 тис. за нерозголошення інтимної інформації.

Про це повідомила прес-секретар Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ Олена Мельник.

З її слів, підозрювані вимагали хабар у сумі $250 тис. в одного з провідних піар-технологів Києва, нібито за нерозголошення інформації інтимного характеру, яка стосується цього піар-технолога.

Підозрювані були затримані під час одержання частини грошей у розмірі 20 тис. доларів.

За матеріалами УБОЗ МВС Києва, слідчий відділ Шевченківського райуправління міліції столиці порушив кримінальну справу за статтею 189 Кримінального кодексу (вимагання).

У той же час, Телекритиці стало відоме ім"я затриманого. Ним виявився головний редактор сайту Громадська прокуратура України Роман Кислов.

На даний момент Телекритика намагається отримати підтвердження цієї інформації.

Водночас, на сайті Тема з"явилася більш детальна неофіційна інформація про те, хто ж саме і за що піддався шантажу з боку нібито Романа Кислова. Тема не називає прізвища піар-технолога, однак зазначає, що його ім"я - Казбек. Предметом вимагання, за інформацією сайту, стало його проживання з неповнолітньою, яка і стала співучасницею вимагання.

За матеріалами Українські Новини, Телекритика, Тема

Зараз ви читаєте новину «За вимагання $250 тисяч у Києві затримано головреда інтернет-видання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі