вівторок, 09 жовтня 2007 18:06

За викрадання нареченої свекрусі дали шість років

До шести років позбавлення волі засуджена мешканка Північної Осетії, що викрала в Ставропольському краю наречену для свого сина. Жінку засудили за статтею про організацію викрадення неповнолітньої дитини.

Викрадання відбулося в травні 2007 року в станиці Урухська Георгіївського району Ставропольського краю. Відповідно до матеріалів справи, мешканка Північної Осетії приїхала в станицю разом з своїм повнолітнім сином і шістьма спільниками. Зловмисники викрали 14-річну дівчинку з будинку, де вона жила, посадили в машину і відвезли до себе, до Владикавказа. Повідомляється також, що викрадачі були озброєні бейсбольними бітами.

"Наречена" провела в столиці Північної Осетії два дні, перш ніж її знайшли батьки. Дівчинку спробували відвезти додому, проте знайомі "жениха" чинили опір. Родичі викраденою звернулися в міліцію, і лише після цього її вдалося звільнити.

Засуджена жінка відбуватиме термін в колонії загального режиму, повідомляє ІА REGNUM.

Зараз ви читаєте новину «За викрадання нареченої свекрусі дали шість років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі